RSS

Karaktärer som borde ha blivit ihop

02 Nov
Flera bokbloggare har listat sina favoritkärlekspar från böckernas värld.Jag tänker göra något lite annorlunda och istället lista vilka par som jag tycker borde ha blivit ihop men som INTE blev det. Här kommer min lista.

1. Katniss X Gale från The Hunger Games
 

Peeta är gullig och så men Gale är så mycket mer! Med risk för att alla i team Peeta kommer att hata mig nu så tycker jag inte att han är värdig Katniss. Jag hoppades in i det sista att det skulle bli Gale och Katniss. Riktigt synd att det inte blev så.

2. Rose X Adrian från Vampire Academy

Alla verka tycka att Dimitri är den rätta för Rose men jag står på Adrians sida. Det Rose gjorde mot honom var så grymt att hon sjönk enormt i mina ögon. Adrian är den rika partypojken som gav hela sitt hjärta till Rose. Han är romantisk, snygg och så härligt arrogant, och nu ska vi inte ens prata om hans super powah. Väljer honom framför Dimitri 10 gånger av 10.

3. Hermione X Draco från Harry Potter

Den här kombon fastnade hos mig när jag började läsa Harry Potter fanfics för måååånga år sen. Kommer ihåg att jag läste en som handlade om Draco och Hermione och den var så himla bra. Den var så grymt mycket bättre än många andra utgivna kärleksböcker. Nu kommer jag inte ens vad den heter men den är utan tvekan en av de bästa fanficen jag har läst. Som Romeo och Julia, fast på Hogwarts.

4. Calla X Ren från Nightshade

Shaw må vara the chosen one och allt men kemin mellan Calla och Ren är hundra gånger starkare. Jag fattar varför Calla tänker på Ren hela tiden även fast hon redan har Shaw. Ren och Calla var ju ämnade för varandra, dumma Shaw som kommer och förstör allt! Nah, skämt åsido, jag gillar Shaw också men tycker att Calla passar bättre ihop med Ren.

5. Dumbledore X Grindelwald från Harry Potter

Dumbledore, den mystiska trollkarlen. Man vet så lite om hans förflutna och hans relation med Grindelwald. De var bästisar en gång i tiden, men sen fick Grindelwald en knasig idé och Dumbledore älskade honom för mycket för att stoppa honom i tid. Aww, så tragiskt.

Och en bubblare:

Jace X Alec från The Mortal Instruments

Jaja, jag vet att Alec tillhör Magnus men jag kan inte låta bli att undra hur storyn hade sett ut om Alec och Jace hade blivit tillsammans. Dessutom tycker jag att Clary passar bättre ihop med Simon istället.

 
9 Comments

Posted by on November 2, 2011 in Blandat, Läsvanor

 

9 responses to “Karaktärer som borde ha blivit ihop

 1. Lisa

  November 2, 2011 at 20:27

  Håller helt med om Calla X Ren. Gillar honom mycket bättre än Shaw! ;))

   
 2. Fia Filur

  November 2, 2011 at 20:40

  Nja, håller faktiskt inte med om Rose och Adrian. Adrian är min favvo, men jag tycker att Rose och Dimitri ska ha varandra!
  Men Katniss och Gale, absolut! Eller så tycker jag att hon borde ha varit utan kille.

   
 3. Malin

  November 2, 2011 at 20:53

  Håller inte med om Rose och Adrian, jag tyckte så mycket bättre om Dimitri (fast jag gillade Adrian också), men Rose var ganska dum mot Adrian, men för mig tyckte jag det var bra att Dimitri och Rose blev tillsammans.

  Sen tyckte jag tyckte först att Gale och Katniss skulle bli tillsammans, men senare tyckte jag så mycket bättre om Peeta, så jag tyckte det var helt rätt att Katniss blev tillsammans med Peeta. =)

   
 4. naba

  November 2, 2011 at 21:37

  Jag älskar varje person för sig.
  calla och ren ,(bli inte arga alla team shaw) calla passar så mycket bättre med ren:)
  Längtar tills nästa bok<3

   
 5. Malin

  November 2, 2011 at 22:17

  Gale och Katniss?! Haha, Gale är min hatkaraktär. Har ogillat honom från första början, men Mockingjay var det som verkligen fick min avsky för honom att växa. Har tyckt att Katniss och Peeta hört ihop sedan första boken och är helt övertygad om att de är menade att vara tillsammans, hur cheesy det än låter 🙂

   
 6. smartasanna

  November 2, 2011 at 22:29

  alltså Gale förtjänar ju Katniss, visst men man fick ju aldrig lära känna killen. PEEETA LOVER FOREVER ! ;D xD

   
 7. andréa

  November 3, 2011 at 05:19

  Gale x Katniss håller jag med om (även om jag allra helst sett Katniss ensam). Hermione x Draco har jag aldrig förstått mig på, haha. Ser inte hur i hela världen de två skulle stå ut med varandra … och ja, jag begriper att det är en del av charmen, men nej, bara nej.

   
 8. Anna - Boktycke

  November 3, 2011 at 13:48

  Jag fattar verkligen inte vad folk ser i Dimitri, när jag tänker på honom så ser jag en storväxt man i blottarrock framför mig. 🙂

  Gale är ju bland de bästa karaktärerna i Hunger Games tycker jag. Tyckte att man lärde känna honom via Katniss flashbacks och han känns bara så mycket mer vuxen och ansvarsfull än Peeta.

   
 9. Klara

  November 10, 2011 at 17:37

  Enda jag kan hålla med om är nummer 1, Gale och Katniss är perfekta tillsammans…och så möjligt vis Dumbledore X Grindelwald då. Men dom andra, nej!
  Rose och Dimitri ska vara tillsammans, det ska även Alec och Magnus ❤

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: