RSS

Omslagsserie – Trylle Trilogy av Amanda Hocking

07 Sep

Nu var det verkligen ett tag sen det var en omslagsserie. I förra omgången tittade vi på Across the Universe-serien och alla var i stort sett eniga om att originalomslagen var bäst.

Den här veckan tittar vi närmare på en serie som jag själv inte har läst än men har första boken redo i bokhyllan: Trylle Trilogy av Amanda Hocking!

Original
Så här såg omslagen ut när Hocking gav ut böckerna själv. Ganska snygga för att vara självpublicerat måste jag säga. Älskar stjärnhimlen! Kanske lite tråkiga att alla omslagen ser i stort sett identiska ut men man ser i alla fall att de hör ihop.

Hardcover
Dessa finns visserligen som paperback också men för enkelhetens skull så kallar jag dem för Hardcover-versionen. Älskar verkligen färgerna och blomsterängen.

Paperback (vuxen)
Av någon anledning så har man delat in pocketversionerna i en vuxen och en ungdomsversion och det enda som skiljer dem åt är färgen. Kan även tillägga att jag har den första boken i den här versionen och den ser snyggare ut i verkligheten än vad den gör på bild.

Paperback (ungdom)
Begriper mig inte riktigt på varför ungdomsversionen har mindre färger än vuxenversionen, gillar inte ungdomar färger? Dock så tycker jag att dessa är rätt snygga för färgen sticker verkligen ut. Något som är bra är att vuxen och ungdomsversionerna är av samma storlek så man kan faktiskt blanda vilt utan att det märks alltför mycket 🙂

Kroatien
Gillar den sista boken men annars så tycker jag att de är lite tråkiga. Lustigt att man inte får se ansiktet på tjejen.

Vilken av omslagsserier tycker ni är bäst?

 
5 Comments

Posted by on September 7, 2012 in Omslagsserier

 

Tags: ,

5 responses to “Omslagsserie – Trylle Trilogy av Amanda Hocking

 1. Linnea/Bokblomma

  September 7, 2012 at 19:28

  Jag tycker faktiskt att originalet var snyggast. Verkligen bra för att vara egenproducerat!

   
 2. Agnes

  September 7, 2012 at 20:03

  Originalet är verkligen snyggt och jag gillar paperback (ungdom) riktigt mycket!

   
 3. Rebecca

  September 7, 2012 at 20:08

  Ojdå, det här var verkligen svårt. Många som var fina men tillslut föll lotten på Paperback (ungdom). Tycker visserligen om första bokens omslag i paperback (vuxen) mer än den i ungdom. Men som helhet så måste jag välja den andra.
  Annars är det ju rätt som du säger, man kan ju faktiskt blanda dem utan att det märks för mycket. Kommer förmodligen att göra det om jag köper dem 😉

   
 4. Nellie C Lind

  September 7, 2012 at 20:24

  Jag har läst första boken. Tyckte inte att den var särskilt speciell. Något mittemellan kan man säga. Varken bra eller dålig.

   
 5. Lisa

  September 8, 2012 at 14:50

  SV: Nej, alla kommer jag nog inte att få 😉 Men lite mer än hälften kanske? Vi får se hur generösa mina föräldrar är, haha. Men sen har jag även några vänner jag kanske kan få att köpa en bok till mig, haha 🙂

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: