RSS

Nya YA-boksläpp Vecka 29!

15 Jul

En av de lugnaste veckorna på länge vilket är väldigt skönt tycker jag 😀

Vill ni läsa bokens beskrivning så är det bara att klicka på omslaget så kommer ni att hamna på bokens Goodread-sida.

The Midnight Heir (The Bane Chronicles #4) av Cassandra Clare & Sarah Rees BrennanThe Midnight Heir av Cassandra Clare & Sarah Rees Brennan Dirty Little Secret av Jennifer EcholsDirty Little Secret av Jennifer Echols Replica (Replica Trilogy #1) av Jenna BlackReplica av Jenna Black

The Midnight Heir (The Bane Chronicles #4) av Cassandra Clare & Sarah Rees Brennan
Fjärde miniboken om Magnus Bane. Jag har inte läst den tredje boken än men jag har köpt den. Kommer förmodligen att spara ihop så att jag har 3-4 stycken och läsa dem på i rad efter varandra.

Dirty Little Secret av Jennifer Echols
Har hört mycket gott om författaren innan så jag är rätt nyfiken på hennes böcker. Den här handlar om en musikbegåvad tjej som brukar spela ihop med sin syster. Men så blir systern känd och hon hamnar i bakgrunden. Sen träffar hon givetvis en kille som uppskatta hennes talanger och vill att hon ska spela ihop med hans band.

Replica (Replica Trilogy #1) av Jenna Black
En sci-fi-serie om två kompisar från mäktiga familjer som är förlovade med varandra trots att de inte är kära. Sen så dör killen och tillsammans med hans replika ska tjejen ta reda på vem som har dödat honom. Låter som en ganska intressant bok, dock så har den fått rätt dåligt betyg av förhandsläsarna.

Dangerous Girls av Abigail Haas (Abby McDonald)Dangerous Girls av Abigail Haas (Abby McDonald) Left Drowning av Jessica ParkLeft Drowning av Jessica Park Necessary Sacrifices (Internal Defense) av Zoe CannonNecessary Sacrifices av Zoe Cannon

Dangerous Girls av Abigail Haas (Abby McDonald)
Ett gäng kompisar som åker iväg till ett annat land för att ha skoj men så mördas en av tjejerna i gänget. En annan tjej anklagas för att vara mördaren och hon måste ta reda på sanningen innan det är för sent. Är ju sugen på att läsa lite deckare så den här låter ganska lockande.

Left Drowning av Jessica Park
Egentligen en new adult bok men den får vara med ändå. Verkar vara det vanliga en tjej mer mörk förflutet möter kille med ett ännu mörkare förflutet.

Necessary Sacrifices (Internal Defense #2) av Zoe Cannon
En relativ okänd dystopi som jag är ganska nyfiken på, mest för att huvudrollen har en mamma som är en torterare. Har inte vågat läsa beskrivningen för den här boken för jag vill undvika spoilers.

Belladonna (Secrets of the Eternal Rose #2) av Fiona PaulBelladonna (Secrets of the Eternal Rose #2) av Fiona Paul Imperfect Spiral av Debbie LevyImperfect Spiral av Debbie Levy No Easy Way Out (No Safety In Numbers #2) av Dayna LorentzNo Easy Way Out (No Safety In Numbers #2) av Dayna Lorentz
Veiled Dreams av Gill JamesVeiled Dreams av Gill James

————————————————————————————————————————————–

Som det ser ut så kommer hela juli att vara rätt lugnt men augusti lär bli fullspäckat med massor av spännande böcker. Jag lär väl köpa hem Magnus Bane-boken som e-bok i veckan men tror som sagt att jag kommer att vänta på nästa bok så att jag kan läsa dem i sträck.

Någon bok som ni fastnade för den här veckan?

 
1 Comment

Posted by on July 15, 2013 in Veckans YA-boksläpp

 

One response to “Nya YA-boksläpp Vecka 29!

  1. Fanny

    July 18, 2013 at 20:02

    Dirty Little Secret tycker jag låter intressant ! 🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: