RSS

Nominera Boktycke till Forma Books Blog Award!

20 Oct

Blogaward_nom_mig

För det tredje året i rad anordnas Forma Books Blog Award och det har nu blivit dags att nominera bokbloggar i följande tre kategorier:

 • Årets Bokblogg
 • Årets Nischade Bokblogg
 • Årets Bokrecension

Fram tills den 31:e oktober så kan man nominera alla sina favoritbloggar i samtliga kategorier. Därefter kommer en jury att utse tre kandidater och vinnaren bestäms via en allmän omröstning.

Chansen för att vinna eller att ens bli utsedd till en kandidat inte är stor men jag skulle bli själaglad ifall ni nominerar Boktycke i de kategorier som ni tycker att den passar in i. Jag lägger ner väldigt mycket tid och energi på att skriva recensioner och sammanfatta nyheter inom ungdomsboksvärlden så ifall ni uppskattar arbetet jag gör så är detta ett utmärkt tillfälle att visa det.

Det skulle vara en oerhörd heder att bli nominerad och själva nomineringen tar bara ett par minuter att göra. Så ifall du tycker att Boktycke är en bra bokblogg och vill se mer av den så klicka på den här länken och nominera Bokycke med url-adressen “https://boktycke.wordpress.com”.

Tack till alla ni som tar er tid till att visa mig er uppskattning!

Advertisements
 
7 Comments

Posted by on October 20, 2013 in Blandat

 

7 responses to “Nominera Boktycke till Forma Books Blog Award!

 1. Fanny Darling

  October 20, 2013 at 19:31

  Stort lycka till! Röstade förstås! Kram!

   
 2. Fanny Darling

  October 20, 2013 at 19:36

  åh, tänkte att det kanske är roligt för dig att läsa min motivering!
  “Anna som driver bloggen Boktycke lägger mycket tid och energi på sin blogg och det märks! Det är snygg struktur på recensionerna, en smart spoilerruta som en får markera för att läsa, omslagsdueller, och nytt i bokvärlden, för att nämna några kategorier. Boktycke är helt enkelt den perfekta bloggen för alla inbitna läslusar, speciellt för dem som är intresserade av ungdomsböcker.”

   
  • Anna - Boktycke

   October 20, 2013 at 19:55

   Tack så hemskt mycket för dina fina ord!!! 😀

    
 3. Ida

  October 21, 2013 at 14:50

  Lycka till nu. Vet inte om du kommer få läsa alla motiveringar som sidan får in så hakar på förgående och visar upp min motivering här 🙂

  “En blogg med mycket hög standard, som får den mest bokälskande person att kunna se kritiskt och vilja lyfta fram vissa problem i favoritböckerna. Bloggen är alltid en av de sidor jag besöker innan jag bestämmer mig för att läsa en bok.

  Desingen är snygg och stilren, det är lätt att hitta och bloggen erbjuder precis det man vill ha. En bokgalen person som lägger ner massor av tid för att hålla uppe standarden. Med varierat inne håll så som omslagsdueller, nya boksläpp och recessioner.

  Man behöver inte leta längre än Annas blogg för att få de lästips man letar efter.”

   
 4. LolloQ

  October 27, 2013 at 19:42

  Vad är nischade?

   
  • Anna - Boktycke

   October 27, 2013 at 19:47

   Nischade bokbloggar är de bokbloggar som skriver huvudsakligen om en sak. T.ex. om skräck, deckare, historiska romaner etc. Boktycke är ju en nischad blogg på det sättet att jag skriver nästan uteslutande bara om ungdomsböcker 🙂

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: