RSS

Topp 5 böcker att läsa under julledigheten

18 Dec

Jag har äntligen semester!!! Det är kaos i den nya lägenheten och internet funkar fruktansvärt långsamt, men jag är ändå glad för jag har en ny bokhylla och 2,5 veckors ledighet! Hurra!

Tänker satsa på att skriva och läsa mycket under ledigheten, förutom att komma iordning med lägenheten då givetvis. Följande böcker som jag har hemma ska jag verkligen försöka läsa ut under julen.

Crave

5. Crave av Melissa Darnell
Den har boken bytte jag till mig under min allra först bokbloggsträff för över 1,5 år sen. Nu är det verkligen hög tid att den blir läst .

The House of the Scorpion

4. The House of the Scorpion (Matteo Alacran #1) av Nancy Farmer
Vann den här i en tävling för cirka 1 år sedan och skäms lite över att jag inte har läst den än, speciellt när jag var överlycklig när jag vann boken. En äldre dystopi tror jag kan passa väldigt bra in vintermörkret.

Sweet Evil

3. Sweet Evil (The Sweet Trilogy #1) av Wendy Higgins
Ännu en bok som jag har haft väldigt länge. Tänker mig att det är en typisk paranormal romance så jag har undvikit att läsa den (fatta själv inte varför jag köpte den överhuvudtaget). Har dock under senaste tiden läst ett par positiva recensioner om den så nu är jag sugen på att se om den verkligen är så bra som andra påstår.

Arcadia Awakens

2. Arcadia Awakens (Arkadien #1) av Kai Meyer
Alla böcker i den här serien har så häftiga omslag. Håller verkligen tummarna för att den här boken är bra så att jag får en anledning att köpa hem hela serien!

Untold

1. Untold (Unspoken #2) av Sarah Rees Brennan
Unspoken är hitills den enda boken i år som har fått 10/10 i betyg av mig. Jag fullkomligt älskar allt med den boken. Uppföljaren har jag haft ett tag men har ännu inte läst den för att jag helt enkelt är rädd för att bli besviken… samt att jag verkligen vill avsätta tid åt boken så att jag kan sträckläsa den. Nu under julledigheten känner jag att det är dags att hugga tag i den. 

Vilka böcker planera du att läsa under julledigheten?

 
Leave a comment

Posted by on December 18, 2013 in Listor och enkäter, Topp 5

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: