RSS

Nya YA-boksläpp 2014 – Vecka 49

01 Dec

Första veckan på årets sista månad!

Vill ni läsa bokens beskrivning så är det bara att klicka på omslaget så kommer ni att hamna på bokens Goodread-sida.

Between the Shadow and the Soul (Darkest Soul #1) av Susanne WinnackerBetween the Shadow and the Soul av Susanne Winnacker Ticker av Lisa MantchevTicker av Lisa Mantchev The Queen (The Selection #0.4) av Kiera CassThe Queen av Kiera Cass

En ny serie om häxor och häxjägare. Den här låter även ganska typisk med en kvinnlig huvudroll och möter en kille och som visar hennes magins hemligheter. Nåja, ska vänta på lite fler omdömen och se om den är värd att skriva upp på läslistan.

Ticker av Lisa Mantchev
Var väldigt intresserad av den här steampunk-boken tills jag såg betyget från förhandsläsarna. Verkar handla om en tjej som är cyborg.

The Queen (The Selection #0.4) av Kiera Cass
För er som verkligen inte kan få nog av The Selection så kan ni nu läsa om hur Maxons mamma blev drottning. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att hon är en av de mest intetsägande karaktärerna i serien så jag är inte särskilt nyfiken på den här boken.

Andra boksläpp i veckan

Carnival of Lies (Untamed City #1.5) av Melissa MarrCarnival of Lies (Untamed City #1.5) av Melissa Marr Black Knight (Witch World #2) av Christopher PikeBlack Knight (Witch World #2) av Christopher Pike Valley of Fires (Conquered Earth #3) av J. Barton MitchellValley of Fires (Conquered Earth #3) av J. Barton Mitchell
Ravencliffe (Blythewood #2) av Carol GoodmanRavencliffe (Blythewood #2) av Carol Goodman The Boy with the Hidden Name (Otherworld #2) av Skylar DorsetThe Boy with the Hidden Name (Otherworld #2) av Skylar Dorset Paragon (Legacy Code #2) av Autumn KalquistParagon (Legacy Code #2) av Autumn Kalquist
Vicious (Pretty Little Liars #16) av Sara ShepardVicious (Pretty Little Liars #16) av Sara Shepard Seduction (Legacy #3) av Molly CochranSeduction (Legacy #3) av Molly Cochran Boundary (Books of Eva #2) av Heather TerrellBoundary (Books of Eva #2) av Heather Terrell
Diamond Boy av Michael WilliamsDiamond Boy av Michael Williams

————————————————————————————————————————————–

För en gångs skulle så är jag faktiskt inte sugen på att läsa någon bok alls. Den enda jag är lite intresserad av är Ravencliffe bara för att det har ett så snyggt omslag. Väldigt många uppföljare till serier jag inte har inte läst heller.

Fastnade ni för någon bok den här veckan?

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on December 1, 2014 in Veckans YA-boksläpp

 

3 responses to “Nya YA-boksläpp 2014 – Vecka 49

 1. Malin

  December 1, 2014 at 18:11

  ravencliffe lockar mig också. Jag gillade den första boken. 😄

   
 2. bokglam

  December 4, 2014 at 10:26

  Jag har ännu inte läst någon av Selection-böckerna men har hela serien hemma. Tänkte försöka beta mig genom dem någon helg snart. Vad tycker du om dem?
  /Heléne

   
  • Anna - Boktycke

   December 4, 2014 at 16:27

   Jag gillar dem, de är någon slags guilty pleasures för mig. Hela världsuppbyggnaden är inte trolig för fem öre, som dystopi är den verkligen inget att hurra för. Men när det kommer till karaktärer och romans så är den mysig och lockande. Så inga mästerverk, men väldigt underhållande om man bara kan bortse från bristen på trovärdighet.

    

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: