RSS

Hänt i maj

06 Jun

Tjohej allihopa!

Äntligen ett livstecken från mig. Eller ja, det har ju i princip varit en uppdatering i veckan men det handlar bara om boknyheter och är inte så personligt. Vad har hänt under den forna månaden för min del då?

Jo, det har varit väääääldigt hektiskt på jobbet vilket har dödat rätt så mycket av min ork och energi på kvällarna. Nu är det lugnare och det har varit så himla skönt med långhelg. För ett par veckor sen var jag till och med i Borås en sväng och hann träffa min kompis Sofia (författare till När drömmen slår in). Vi lunchade tillsammans och det var riktigt trevligt.

Annars så har det inte hänt särskilt mycket, jag har knappt hunnit läsa något annat förutom manus (lektörsläsning), än mindre hunnit skriva några recensioner (därav den bristande uppdateringen). Jag jobbar hela juni så vi får väl se hur mycket jag hinner uppdatera bloggen. Två helger är redan uppbokade med bröllop. Men i juli ska det definitivt bli bättre med uppdateringar. Har satt som personlig deadline att vara klart med första utkastet av mitt manus innan september så det ska minsann skrivas under semestern (inbillar jag mig i alla fall).

 
2 Comments

Posted by on June 6, 2017 in Hänt sen sist

 

2 responses to “Hänt i maj

  1. Felicia Svanäng

    June 6, 2017 at 17:29

    Hej!
    Ser fram emot när du börjar uppdatera mer! 🙂

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: