RSS

Anna testar Linas Matkasse

06 May

Det hela började med att jag (och min man) blev så trötta på att äta samma rätter hela tiden så vi bestämde oss (mest jag) för att testa på en matkasse. Första valet föll på Linas Matkasse och vi beställde deras ekologiska kasse.

Leveransen var förra måndagen vid 20-tiden och det började allt annat än bra. För det första så ringde leverantören bara på dörren och sen sprang därifrån. Vi öppnade inom loppet av några sekunder (eftersom vi var beredda på leverans) och hann bara se hissdörren stängas efter honom. Fine, det gör inte så mycket.

Vad som dock gör mycket är att vi bara fick halva leveransen! Efter att ha plockat upp och ställt fram grejerna på bordet (samt beundrat vilka färska råvaror vi hade fått) så upptäckte jag att vi inte hade fått några kyl/frysvaror. Det blev direkt samtal till supporten som var supertrevlig, de lyckades hitta min kylkasse och de skulle försöka levererar den senare på kvällen. Då var klockan runt 20:30. Kl. 23:00 tröttnade jag på att vänta och la mig, fortfarande inget skymt av den försvunna påsen.

Nästa morgon blir det samtal till supporten igen där de beklagade händelsen och strök min faktura, det vill säga att jag får maten de lyckades leverera helt gratis. Wohoo! Eftersom vi hade fått recepthäftet så valde vi att handla de saknade varorna själva och laga enligt recepten.

Min lysande framtid som matfotograf…

Vi har bara gjort fyra av fem recept och det mesta var gott. Om inget annat så åt vi mycket mer varierat än vanligt. Trots missödet med den försvunna kassen så har jag ändå ett positivt intryck av Linas Matkasse, mest tack vare deras trevliga support och färska råvaror. Kommer att beställa en gång till av dem för att testa och hoppas på att det inte blir något fel nästa gång.

 
Leave a comment

Posted by on May 6, 2018 in Anna testar

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: