RSS

Tillbaka till vardagen

09 Jan

Tjohej!

Så var julledigheten över och igår började jag att jobba. Jag trivs väldigt bra på mitt arbete men det tog ändå emot att vakna till ljudet av ett alarm. Har ju vant mig vid de slappa semestermorgnarna!

Det speciella med julen i år är att vi firade den i Hong Kong där det var över 25 grader och jag hade noll julkänsla. Inte för att det gjorde något, var härligt med värme, god mat och ingen stress över julklappar. Totalt var vi borta i strax över 2 veckor och anledningen till att vi reste var för att delta på min mans kusins bröllopsfest. Vi hann även resa till Taipei i fyra dagar och där var det riktigt varmt och soligt (till den grad att det stundtals blev jobbigt).

På en rulltrappa i Hong Kong, filmade massor men tyvärr så glömde jag bort att ta bilder, så det här är en av de få bilderna som jag har tagit.

Vet inte riktigt hur intresserad av resorna ni är men jag har klippt iordning några videor som jag ska lägga upp så får vi se. Har även en hel drös med recensioner som väntar på att bli publicerade så det kommer definitivt att bli mer livat här än tidigare!

Nytt år och nya tag, nu kör vi!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 9, 2019 in Blandat

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: