RSS

Hänt sen sist – förkylning, NaNoWriMo och Goodreads Choice Award

30 Nov

November började med att jag hade storslagna planer på att delta i årets NaNoWriMo men en förkylning och en 6månaders bebis som envisades med att vakna varje timme på natten gjorde att den kreativa delen av hjärnan stendog. Om man nu ska se något positivt av det är att jag konsumerade mycket mer tv och böcker än vanligt. Luna sover fortfarande väldigt dåligt, men jag upprepar mantrat ”det går över, det är bara en fas” för mig själv och överlever en dag i taget.

Årets upplaga av Goodreads Choice Award har också dragit igång (rösta nu på din favorit i finalrundan innan det är för sent!) och till skillnad från förra året så har jag faktiskt läst flera av de nominerade i YA-kategorin, yihaa!

Jag har även klarat av mitt Goodreads Reading Challenge mål på 50 böcker i år.

Trots sömnbristen och det trista vädret (eller kanske på grund av det) så har vi besökt Solnäs gård vid Kiviks Musteri och testat på deras brunch. Har skrivit om det i det här inlägget. Vi har även besökt Vellingeblomman och gått deras långa och mysiga tomtebystig.

Nu är det inte långt kvar till jul och jag ser fram emot en roadtrip till Stockholm (eller jag ser INTE fram emot bilresan med 2 barn, men däremot destinationen). December ser ut att kunna bli en härlig månad och jag hoppas på att kunna få sova i mer än 90 minuter åt gången.

 
Leave a comment

Posted by on November 30, 2019 in Hänt sen sist

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: