RSS

Året som har gått – Graviditet, bebis och sömnlösa nätter

31 Dec

Då årets slut närmar sig är det dags att sitta ner och reflekterar över vad jag har gjort och upplevt år 2019.

Som väntat så är ju den största händelsen att jag födde mitt andra barn. Det var en jobbig graviditet och en jobbig efter-förlossningsperiod. Först sov Luna ganska bra men efter den fjärde månaden började hon tycka att det är en bra idé att vakna varje timme på natten vilket hon har fortsatt med. Det är dock lite bättre nu.

Under föräldraledigheten så har jag fokuserat på att ta igen sömn och ta det lugnt. Vi har gjort många familjeutflykter, bland annat till Skånes djurpark och Vellinge Blomman. Vi hann även med en miniroadtrip under december då vi hälsade på bekanta i Bredaryd, Katrineholm, hade julbord i Stockholm och sen besökte min svärmor i Borås. Väldigt trevligt, förutom att alla blev sjuka.

Så 2019 har varit ett bra år, både kaosartat och lugnt på samma gång. I början av 2020 kommer vi att flytta till en ny bostad och jag ser verkligen fram emot att bo lite större (just nu är vi fyra personer i en tvåa). Vi har även en släktresa inplanerad då min pappa fyller 70. I slutet av april kommer jag att börja jobba igen och tro det eller ej, men jag längtar faktiskt tillbaka min arbetsplats och vardagen.

Det enda som jag tycker är synd är att skrivandet har varit nedprioriterat, men planen är att komma igång ordentligt nästa år (eller så fort jag får sova en hel natt).

Gott nytt år på er!

 
Leave a comment

Posted by on December 31, 2019 in Blandat

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: